Ilmoittautumisohjeet

Pestipäivät 2024 järjestetään Linnanmaalla Oulun yliopiston tiloissa 18.1.2024. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu maanantaina 9.10.2023 kello 9.00.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

Täytä ilmoittautumislomakkeeseen yrityksesi tiedot. Kiinnitä erityistä huomiota laskutustietojen täyttämiseen, ilmoita ainoastaan pyydetyt asiat.

Vuonna 2024 ilmoittautumismaksu ei sisällä aterialippuja. Ilmoittautuessanne voitte tilata esittelijöillenne aterialippuja etukäteen ilmoittamalla arvioidun määrän ruokailun tarvitsevista esittelijöistä. Aterialiput sisältävät aamupalan, lounaan ja kahvin. Aterialippuja on mahdollista hakea lisää tapahtuman aikana.

Tutustu koko messualueeseen alueen kartan avulla etukäteen. Ilmoittautuessanne valitsette kahdeksasta eri alueesta (A, B, C, D, E, F, G ja H) alueen, jolle haluatte osastonne. Lomakkeessa on nähtävissä, onko alueella osastopaikkoja enää vapaana. Mikäli alueella ei ole paikkoja vapaana, valitse toinen alue.

Aluetta valittaessa tulette valitsemaan myös osastonne koon, tyypin ja sen, haluatteko osastollenne messurakenteita messurakentajamme puolesta. Osastojen koot ovat joko 3 m x 1 m tai 3 m x 2 m. Huomioikaa, että joka alueelle ei ole mahdollista tilata messurakenteita. Osastojen tyypit ovat nähtävillä messualueen kartasta.

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä tekniikkaan tai tietojenkäsittelyyn liittyvien opiskelijayhdistysten kanssa, valitkaa tämä ilmoittautumislomakkeessa. Yhteystietonne välitetään puolestanne ainejärjestöjen yhteyshenkilöille.

Voitte esittää ilmoittautumislomakkeessa tarkempia paikkatoiveita osastollenne. Paikkatoiveita voi esittää ainoastaan valitun alueen sisällä.

Voitte peruuttaa ilmoittautumisenne 30.11.2023 asti maksutta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan ilmoittautumismaksu (375 €+ ALV). Alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta veloitamme täyden hinnan.

Kaikki tapahtumaan liittyvät maksut löytyvät hinnastostamme.