Hyvä työnantaja

Kun yrityksenne etsii tuoreita osaajia, kannattaa katsastaa markkinat Oulun yliopistolla 19. tammikuuta 2023. Pesti-päivä tarjoaa 30 vuoden kokemuksella yrityksellenne loistavat puitteet hyvän työnantajamielikuvan rakentamiseen ja tunnettavuuden lisäämiseen.

2023 tapahtuman ilmoittautuminen alkaa 17. lokakuuta kello 09:00

Tapahtuma järjestetään Oulun yliopiston Linnanmaan kampusalueella, jossa suuri osa yliopiston 13 000 opiskelijasta liikuskelee päivittäin. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki uusille urille suuntaavat ovat tervetulleita Linnanmaalle Pesti-päivänä. Kävijöitä takuuvarmasti riittää osastoilla koko päivän aikana, joten tämä keskusteluareena kannattaa käyttää hyväksi! Pestiin on mahdollista osallistua myös pelkän nettisivuilla näkyvän yritysesittelyn muodossa.

Ilmoittautumismaksua ei hyvitetä.

Messuosasto

Omalla messuosastollanne teillä on mahdollisuus tavata potentiaalisia uusia työntekijöitä ja kertoa kiinnostuneille messuvieraille yrityksenne toiminnasta ja tulevista rekrytointitarpeistanne.

Lisätietoja osastopaikoista antaa Tommi Portti ( tommi.portti@pestipaivat.fi)

PESTI opiskelijoiden työnhaun tukena

Yritykset kertovat toiminnastaan ja mahdollisista rekrytointitarpeistaan yritystietokannassamme.  Ilmoittautumismaksuun sisältyy yritysesittely mahdollisine rekrytointitietoineen Pestin yritystietokannassa tapahtuman verkkosivuilla. Yritystietokanta avataan opiskelijoiden nähtäville joulukuussa. Tapahtumapäivänä on mahdollisuus haastatella potentiaalisia rekrytointeja pop-up haastattelutiloissa. Haastatteluvuorojen varauksesta lisätietoja myöhemmin. Yritykset ilmoittavat haastatteluista suoraan haastateltaville!