Pesti Career Day 18.1.2024 klo 9-15

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tapahtuman järjestää Teekkarilupi Oy.

Työnhakijoilla on tapahtumapäivän aikana loistava tilaisuus keskustella kasvotusten rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Pestipäivään on vapaa sisäänpääsy ja kaikki työpaikkaa etsivät ja omia uramahdollisuuksiaan kartoittavat ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan!

Työnantajille tarjoamme toimivan messupaketin. Päivän aikana voitte tavata kampuksella sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun lähes kaikkien alojen opiskelijoita. Työnantajat pääsevät esittäytymään myös Pestin yritystietokannassa, joka on opiskelijoiden tukena työnhaussa myös tapahtuman jälkeen.

Kansainvälisessä Oulun yliopistossa on 13 000 opiskelijaa, 8 tiedekuntaa ja monia erikoistuneita tutkimusyksikköjä. Oulun Ammattikorkeakoulussa on 9000 opiskelijaa. Yhdessä ne luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille sekä uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin. 

Yritystietokanta on auennut nyt opiskelijoille tutustuttavaksi. Tänä vuonna Pestipäiville on tulossa yli 115 yritystä, joihin opiskelijat pääsevät tutustumaan etukäteen Pestin yritystietokannassa. Tietokantaan yritykset ovat kirjanneet tietoja toiminnastaan ja rekrytoinnistaan. Omaan alaan ja vuosikurssiin sopivia yrityksiä voi myös suodattaa yrityshaussa tutustumisen tehostamiseksi.