Pesti Career Day 18.1.2024 klo 9-15

Pestipäivät 2024 järjestetään 18.1.2024.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 9.10.2023 klo 9:00

Vuoden 2024 tapahtumasta lisätietoa antaa veera.hiltunen@pestipaivat.fi

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tapahtuman järjestää Teekkarilupi Oy yhteistyössä Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan kanssa.

Työnhakijoilla on tapahtumapäivän aikana loistava tilaisuus keskustella kasvotusten rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Pestipäivään on vapaa sisäänpääsy ja kaikki työpaikkaa etsivät ja omia uramahdollisuuksiaan kartoittavat ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan!

Työnantajille tarjoamme toimivan messupaketin. Päivän aikana voitte tavata kampuksella sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun lähes kaikkien alojen opiskelijoita. Työnantajat pääsevät esittäytymään myös Pestin yritystietokannassa, joka on opiskelijoiden tukena työnhaussa myös tapahtuman jälkeen.

Kansainvälisessä Oulun yliopistossa on 13 000 opiskelijaa, 8 tiedekuntaa ja monia erikoistuneita tutkimusyksikköjä. Oulun Ammattikorkeakoulussa on 9000 opiskelijaa. Yhdessä ne luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille sekä uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin.