Luovakunta-osaamispaja / Maaseudun Sivistysliitto


This company does not have a presentation in English

Yhteystiedot

Join us on Teams

Saatavilla keskusteluihin:
2022-01-20, 11:00 - 12:00

Onko sinulla kysyttävää Luovakunta-osaamispajasta? Teamsissä päivystää projektikoordinaattori Niina Vuori


Niina Vuori
niina.vuori@msl.fi
p. 040 774 9378


https://msl.fi/osallisuus/kom/osaamispaja/

https://msl.fi/osallisuus/kom/osaamispaja/luovakunta-kokemuksia/


Sinä työurasi alussa oleva korkeakoulutettu - tarvitsetko asiantuntijan työkalupakkiisi osaamista yhteiskehittämisestä ja palvelumuotoilusta? Voisitko hyödyntää osaajana taitojasi kohteissa, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi? Tule oppimaan aitojen kuntakehittämiskohteiden parissa monialaisessa tiimissä!

Luovakunta-osaamispaja on 12 viikon mittainen käytännönläheinen ja ilmainen täydennyskoulutus, jossa viikkotunteja on alle 25. Ohjausta on kolmena päivänä viikossa. Voit osallistua myös työkokeilun kautta, jos oma tilanteesi täyttää työkokeilun ehdot.

Luovakunta-osaamispajassa työskennellään Hailuodon ja Vaalan kunnilta saatujen kehittämiskohteiden parissa. Niitä ovat olleet mm. Vaalan keskusta ja nuorisotila sekä Hailuodossa Hyypän ulkoilualue ja Siikamarkkinat. Keskeistä tässä kehittämistyössä on kuntalaisten kuuleminen ja osallistaminen. Pääset sekä hyödyntämään omaa osaamistasi että oppimaan palvelumuotoilun ja yhteisökehittämisen menetelmiä.

Ohjaus tapahtuu etänä, joten voit osallistua mistä vain. Seuraava Luovakunta-osaamispaja järjestetään 15.3.-2.6.2022. Lue lisää ja hae mukaan oheisista linkeistä!

https://msl.fi/osallisuus/kom/osaamispaja/

Luovakunta-osaamispaja on Maaseudun Sivistysliiton Kunta olemme me -hankkeen toimintaa. Maaseudun Sivistysliitto on aikuiskoulutus- ja kulttuurijärjestö, joka tukee ihmisenä kasvua, luovuutta, aktiivista kansalaisyhteiskuntaa ja maaseudun elinvoimaa.


Toimiala

Järjestöt, koulutus

Hakeminen

https://msl.fi/osallisuus/kom/luovakunta-ilmoittautuminen/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat
  • Vuosikurssivaatimus

    • 5
    • n