Tuokko


This company does not have a presentation in English

Yhteystiedot

Join us on Teams

Saatavilla keskusteluihin:
2022-01-20, 14:00 - 15:00


Ulla Grönberg
Paciuksenkatu 25
00270 Helsinki
+358 50 349 5015
ulla.gronberg@tuokko.fi
https://www.tuokko.fi

Kari Knuuttila
Sepänkatu 20
90100 Oulu
+358 40 450 8523
kari.knuuttila@tuokko.fi
https://www.tuokko.fi
https://www.tuokko.fi/

https://rekrytointi.tuokko.fi/


Tuokko - Talous on taitolaji!

Tuokko on vuonna 1971 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi perheyritykseksi alallaan. Tuokko työllistää lähes 60 taloushallinnon, tilintarkastuksen, verotuksen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Aluetoimistomme sijaitsevat Oulussa, Lappeenrannassa ja Tampereella. Tuokko on osa kansainvälistä Praxity-verkostoa, joka on maailman suurin kansainvälinen talous- ja konsultointiammattilaisten verkosto. Arvomme ovat asiantuntemus, palvelualttius, luotettavuus ja joukkuepeli. Toimimme arvojemme mukaisesti yhtenä joukkueena ja autamme toisiamme loistaman.

Asiantuntijamme ovat suurin vahvuutemme, joten panostamme työn, vapaa-ajan ja palautumisen tasapainoon. Huolehdimme siitä, että voit keskittyä toimimaan työssäsi asiantuntijana myös huomenna. Työhyvinvointikyselyssä saamme toistuvasti kiitosta mm. joustavuudesta sekä eduista, jotka koetaan erinomaisina. Hybridityö ja joustavat työjärjestelyt takaavat onnistuneen työarjen. Joukkueemme jäsenten suositteluindeksi on erinomainen ja meille on viime aikoina päädytty usein töihin juuri suositusten kautta. Tervetuloa osaksi Tuokon joukkuetta!

Uramahdollisuudet tällä hetkellä:

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, joustavan hybridityömallin työskentelyyn sekä erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet. Meillä sinulla on myös mahdollisuus edistää opintoja harjoittelujakson aikana. Haastamme perinteiset mallit ja olemme rohkeasti erilainen asiantuntijaorganisaatio. Ihmiset viihtyvät meillä pitkään! Tarjoamme kaikille joukkueemme jäsenille kilpailukykyisen palkan ja erittäin monipuoliset työsuhde-edut.


Toimiala

Tilintarkastuspalvelu

Toimipisteet suomessa

Helsinki, Oulu, Lappeenranta, Tampere

Liikevaihto

5 400 000

Henkilöstö

59

Avoimet paikat

Avoin hakemus:
Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme kohtaan. Otamme vastaan avoimia hakemuksia urasivuillamme. Rekrytointia käynnistettäessä käymme meille lähetetyt avoimet hakemukset ensin lävitse. Verkostoitumalla ja tilaamalla rekrytoinnin uutiskirjeemme tiedät lisäksi ensimmäisenä, kun paikkoja tulee auki.

Audit trainee:
Trainee-hakumme käynnistyvät vuosittain kesällä. Tilaa rekrytoinnin uutiskirjeemme kotisivuilta ja tiedät ensimmäisenä, kun paikat aukeavat!

Hakeminen

Toivomme, että lähetätte mahdolliset hakemukset urasivujemme kautta osoitteessa: https://rekrytointi.tuokko.fi/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

 • Kaikki opintosuunnat
 • Matematiikka
 • Tietojenkäsittelytiede
 • Taloustiede
 • Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n