Hyvä työnantaja!

Kun yrityksenne etsii tuoreita osaajia, kannattaa katsastaa markkinat Oulun yliopistolla tammikuussa 2018. Pesti-päivä tarjoaa 29 vuoden kokemuksella yrityksellenne hyvät puitteet työnantajamielikuvan rakentamiseen ja tunnettavuuden lisäämiseen.

 

Tapahtuma järjestetään Oulun yliopiston Linnanmaan kampusalueella, jossa suuri osa yliopiston 16 000 opiskelijasta liikuskelee päivittäin. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki uusille urille suuntaavat ovat tervetulleita Linnanmaalle Pesti-päivänä. Kävijöitä riittää osastoilla takuuvarmasti päivän aikana, joten keskusteluareena kannattaa käyttää hyväksi.

Messuosasto

Omalla messuosastollanne teillä on torstaina 25. tammikuuta klo 9-15 mahdollisuus tavata potentiaalisia uusia työntekijöitä ja kertoa kiinnostuneille yrityksenne toiminnasta ja tulevista rekrytointitarpeistanne. Osastopaikkavaraukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Messualueen karttaa päivitetään varaustilanteen mukaan ja lisätietoja osastopaikoista antaa Pesti-koordinaattori Outi Simi, puh. 0294 482 004 tai email outi.simi(at)oulu.fi

Edellisen tapahtuman mukaiset osastopaikkavaraukset ovat voimassa 15.9.2017 saakka ja tämän jälkeen paikkoja varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yritysesittely

Voitte myös ilmoittautumisen yhteydessä varata esittelyajan (15 min.) messualueella sijaitsevalta Tellus Areenalta. Aikoja on tarjolla rajoitetusti, joten varaus kannattaa tehdä heti hyvissä ajoin ilmoittautumisen yhteydessä.

Pesti-päivä opiskelijoiden työnhaun tukena

Yritykset kertovat toiminnastaan ja mahdollisista rekrytointitarpeistaan Pesti-lehdessä ja yritystietokannassamme. Ilmoittautumismaksuun sisältyy yhden sivun yritysesittely mahdollisine rekrytointitietoineen Pesti-lehdessämme ja sama materiaali julkaistaan myös Pestin yritystietokannassa, tapahtuman verkkosivuilla. Keräämme materiaalin lehteä varten heti ilmoittautumisen jälkeen (materiaalin toimitus viimeistään pe 3.11.2017 mennessä).

 

Pesti-lehti julkaistaan tammikuussa jo hyvissä  ajoin ennen tapahtumaamme, jotta opiskelijat voivat sen avulla valmistautua tapahtumaan.  Lehden ilmestymisen jälkeen on vielä mahdollista päivittää viimeisimpiä tietoja verkkosivujen yritystietokantaan. Opiskelijat hakevat tarjolla olevia työtehtäviä yritysten antamien ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti.

 

Voitte järjestää haastatteluja yliopistolla Pesti-päivänä, varaamme teille tarkoitusta varten haastattelutilan. Tiloja on tarjolla rajoitetusti, joten varaus on syytä tehdä ajoissa. Yritykset ilmoittavat haastatteluista suoraan haastateltaville!

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

 

Messualue

Hinnasto

Pesti-lehti

 

Lisätietoja tapahtumasta, ilmoittautumismenettelystä ja vapaista osastopaikoista antaa:

Pesti-koordinaattori Outi Simi

Puh. 0294 482 004

email outi.simi(at)oulu.fi

Opiskelijatapaamiset

Yritykset voivat järjestää tapaamisia opiskelijaryhmien kanssa Linnanmaalla, Teekkaritalolla, yritysten omissa tiloissa jne. Tapaamisia voidaan järjestää milloin tahansa lukuvuoden aikana tai Pesti-työmarkkinapäivän yhteydessä.

PESTI -projektiryhmä hoitaa tilaisuuksiin liittyvät käytännön järjestelyt (tilavaraukset ) sekä kutsuu paikalle juuri ne ihmiset, joista yritys on kiinnostunut. Yritys vastaa tapahtuman kustannuksista. Jos haluatte järjestää opiskelijatapaamisen, mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys