Tervetuloa Linnanmaalle
25.1.2018 Klo 9-15!

Pesti-päivän järjestävät vuosittain Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Oulun Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat. Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna torstaina 25. tammikuuta 2018 klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

 

Tarjoamme työnantajille erinomaiset puitteet markkinoida yritystänne hyvänä työpaikkana tuleville osaajille. Ilmoittaudu ja varmista osastopaikkasi ajoissa! Edellisen tapahtuman mukaiset osastopaikkavaraukset ovat voimassa 15. syyskuuta 2017 saakka ja tämän jälkeen varaamme vapaita paikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa  päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin. Loistava tilaisuus tavata useita kymmeniä työnantajia ja rekrytoinnin asiantuntijoita yhdessä paikassa saman päivän aikana!

 

Päivä on tiivis ja kiinnostavia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Tapahtumaan kannattaa siis valmistautua jo etukäteen. Toimintasuunnitelman laatimisessa auttaa Pestin yritystietokanta ja Pesti -lehti, joka julkaistaan tammikuussa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 

Tapahtuman aikana järjestetään lyhyitä yritysesittelyjä (15 min.) Tellus Areenalla. Yritysten aikavaraukset esittelyihin voi tehdä ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.

 

Kuvagalleria vuoden 2017 tapahtumasta

Ilmoittautuminen on päättynyt

 

Messualue

Pesti-lehti

 

Lisätietoja tapahtumasta, ilmoittautumismenettelystä ja vapaista osastopaikoista antaa:

 

Pesti-koordinaattori Outi Simi

Puh. 0294 482 004

email outi.simi(at)oulu.fi

 

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys