Opiskelijat ja työnhakijat

Pesti-päivä tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden jutusteluun yliopiston käytäville levittäytyvillä kymmenillä messuosastoilla. Tartu siis tilaisuuteen ja ota tapahtumasta kaikki mahdollinen irti! Messualue Linnanmaalla on auki torstaina 25.1.2018 klo 9-15.

 

Valmentaudu työnhakuun jo etukäteen ja tutustu osallistuvien työnantajien toimintaan Pesti-lehden sekä Pesti-yritystietokannan avulla. Pesti –lehti ilmestyy tammikuun alussa jakoon Linnanmaan kampukselle. Viimeisimmät päivitykset yritysten tietoihin kannattaa tarkistaa Pestin yritystietokannasta.

 

Osoita kiinnostuksesi ja näytä vuorovaikutustaitosi yritysten osastoilla. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

 

Päivän aikana järjestetään Telluksen Stagella yritysesittelyjä, katso tarkempi aikataulu.

 

Messualueen kartta

Pesti-työnhaku

Pestin yritystietokannasta sekä Pesti-lehdestä löytyvät PESTI 2018-tapahtumaan osallistuvien työnantajien tiedot. Rekrytointi-ilmoitusten perusteella voit hakea kesätyöpaikkaa, DI-työtä tai osa-aikaista/vakituista työtä.

 

Työnantajat ilmoittavat kohdassa haku, kuinka haluavat opiskelijoiden hakevan tarjolla olevia tehtäviä. Mikäli työnantaja ei ole määritellyt työnhakuaikaa, kannattaa lähettää hakemus työnantajan toivomalla tavalla hyvissä ajoin ennen Pesti-päivää.

 

Hakemukseen liitetään opintosuoritusote ja ansioluettelo (1. vuoden opiskelijat voivat tehdä itse listan kursseista, joita ovat suorittamassa). Saamiensa hakemusten perusteella työnantajat valitsevat henkilöt, joita haluavat haastatella, ja ottavat suoraan yhteyttä opiskelijoihin.

 

Työhakemuksia voi jättää PESTI 2018 -tapahtuman aikana 25.1.2018 yritysten osastoille tai lähettää suoraan yrityksiin. Päivän aikana voit myös jututtaa yritysten edustajia messuosastoilla.

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Pesti-koordinaattori Outi Simi

Puh. 0294 482 004

email outi.simi(at)oulu.fi

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys