<<     previous next     >>

Empower

Contact Information

Pekka.a.Pietila@empower.fi
Mervi.Hokajarvi@empower.fi

Empower

www.empower.fi

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tiedonhallintapalveluissa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tiiviin yritysesityksemme löydät täältä:
https://app.seidat.com/presentation/shared/cWcDayGs9Q7Bj5DCk/0/0


****

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 243,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Field of Operation

Energia

Offices in Finland

Oulu, Tampere, Helsinki

Turnover of the Company

243 m€

Personnel

1700

Open Positions

www.empower.fi/ura

Degree Programme

SO, CSE, TOL

Year of Study

3,4,5

Specialization

Other Relevant Information

Kesätöiden lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja pitkin vuotta. Liiketoimintamme kasvaessa haemme parhaillaan joukkoomme myös ohjelmistoalan kykyjä.

Application

Kesätyöt 25.1.-23.2.

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys