<<     previous next     >>

RD Velho

Contact Information

Susanna Pirinen
Elektroniikkatie 2 B
90590 Oulu
+358 50 4078818
susanna.pirinen@rdvelho.com
www.rdvelho.com

RD Velho

www.rdvelho.com

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille.

Olemme erikoistuneet sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. Tarjoamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä muotoilun, mekaniikan, ohjelmistot ja elektroniikan.

Visiomme on tuottaa kilpailukykyä teknologiateollisuudelle. Kehittämiemme toimintamallien tavoitteena on tuoda uusia näkökulmia, löytää innovaatioita ja säästökohteita ja sitä kautta kasvattaa asiakkaidemme tuloksellisuutta. Monivuotiseen kokemukseemme teknologia- ja tuotekehitysprojekteissa sekä asiakaspalvelutehtävissä viitaten, uskallamme todeta olevamme ”velhoja” alallamme.

Field of Operation

Tuotekehitys- ja suunnittelupalvelut

Offices in Finland

Vantaa, Hyvinkää, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Ylivieska, Oulu

Turnover of the Company

Personnel

230+

Open Positions

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti lisää huippuosaajia ja hyviä tyyppejä. Tällä hetkellä etsimme erityisesti ohjelmisto- ja mekaniikkasuunnittelijoita.

Degree Programme

KO, CSE, TOL, SO

Year of Study

3, 4, 5, n

Specialization

Other Relevant Information

Velhoillemme tärkeää teknisen puolen hallitsemisen lisäksi on luontainen uteliaisuus, itseohjautuvuus ja halu kehittyä. Työyhteisömme sykkii positiivisen asenteen omaavista ja rennoista kahvipöytäkeskusteluista pitävistä velholaisista.

Application

Yrityksen www-sivujen kautta

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys