<<     previous next     >>

Kesäteekkarikampanja Turku ja Rauma

Contact Information

Yrityspalvelupäällikkö
Heikki M. Nurmi
Rauman kaupunki
heikki.nurmi@rauma.fi

Yrittäjä
Sami Pietilä
Edumax Oy
sami.pietila@edumax.fi

Kesäteekkarikampanja Turku ja Rauma

http://www.tippoint.fi

Lounais-Suomessa on käynnissä poikkeuksellinen teollisuuden rakennemuutos. Alueen kasvu vahvistuu ja työvoiman tarve lisääntyy pitkällä tähtäimellä.

Turun seutu ja Rauman kaupunki tarjoavat loistavat mahdollisuudet suorittaa työharjoittelu ja saada yhteyksiä sekä suhteita työelämään. Meillä on useita kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä, jotka mielellään palkkaavat tulevaisuuden lupauksia yritystensä riveihin.

Turku ja Rauma toivottavat teekkarit tervetulleeksi. Miksi sitten teekkari valitsisi Turun tai Rauman?

Turku on useiden tapahtumien ja kauniiden ihmisten kaupunki. Kuuden korkeakoulun opiskelijat pitävät huolta siitä, ettei kaupungin yössä ole koskaan tylsää. Kesäkaudella Turussa järjestetään monenlaista tapahtumia, ja erityisesti jokiranta vetää ihmisiä puoleensa. Turku on myös kuuluisa useista festareistaan, joihin lukeutuvat muun muassa Ruisrock ja DBTL. Turun seudulla on tarjolla monenlaista aktiivisemmallekin opiskelijalle, kuten esimerkiksi mahdollisuus purjehdukseen kuvankauniissa saaristossa, golfiin ja moniin muihin harrastuksiin. Tule siis sinäkin Turkuun, toivottavasti tapaamme pian!

Rauma on vireä teollisuus- ja satamakaupunki, joka herää kukoistukseen aina kesäisin. Välimatkat ovat lyhyitä ja rentoja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia on paljon. Kesän aikana järjestetään useita festareita ja isoja tapahtumia, kuten Raumanmeren Juhannus, Rauma Blues, Mustan pitsin yö, jääkiekon Pitsiturnaus, ja Blue Sea Film Festival. Vapaa-ajalla kannattaa tutustua myös merellisiin matkailusaariin, joissa voi muun muassa retkeillä, geokätköillä ja yöpyä, sekä maailmanperintökohteisiin – ainutlaatuiseen Vanhaan Raumaan ja salaperäiseen Sammallahdenmäkeen. Tervetuloa Suomen kolmanneksi vanhimpaan kaupunkiin, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät!


Miten kesäteekkariksi Turkuun tai Raumalle?

Turku ja Rauma tukevat kesätöihin tulevia teknillisen alan opiskelijoita kesällä 2018 Kesäteekkarikampanjalla, jossa työsopimusta vastaan opiskelijoille tarjotaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asunto ja kaupunkiliikenteen bussikortti. Kampanjaedun vuonna 2018 saavat yhteensä n.60 opiskelijaa. Hakeudu kampanjaan osoitteessa www.tippoint.fi. Turun seudun ja Rauman teknologia-ja rakennusalan yritykset ovat kiinnostuneita teknillisten alojen opiskelijoista, joten mahdollisuudet työllistymiseen ovat erinomaiset.

Field of Operation

Offices in Finland

Turnover of the Company

Personnel

Open Positions

Degree Programme

Year of Study

Specialization

Other Relevant Information

Application

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys