<<     previous next     >>

Lidl Suomi Ky

Contact Information

Lidl Suomi Ky

http://tyopaikat.lidl.fi/

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Olemme tunnettuja vahvasta kasvusta, suomalaisen päivittäistavarakaupan dynamiikan muuttamisesta sekä kekseliäistä toimintaratkaisuistamme. Konseptimme ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaillemme iloisesti palvellen.

ODOTAMME PALJON – TARJOAMME ENEMMÄN!
Työllistämme Suomessa yli 5 000 henkilöä. Myymälöidemme taustalla toimiva organisaatio kehittää ja tukee kansainvälistä Lidl –konseptia Suomessa tarjoten mielenkiintoisia uramahdollisuuksia eri alojen osaajille. Työnantajana olemme kansainvälinen, dynaaminen, reilu, vahva ja vakaa. Haluamme luoda työntekijöillemme motivoivan ja kannustavan työilmapiirin, jossa on ilo työskennellä. Kasvavassa ja nuorekkaassa organisaatiossamme pidämme tärkeänä henkilöstön sitouttamista sekä osaamisen jatkuvaa kehittämistä.


URAMAHDOLLISUUDET

Trainee-ohjelmat:
International Trainee on kaksivuotinen korkeakoulusta valmistuneille suunnattu, esimies- ja asiantuntijatehtäviin valmistava kansainvälinen ohjelma, jonka aikana tutustut yrityksemme toimintaan laaja-alaisesti Suomessa ja Saksassa erikoistuen samalla omaan suuntautumisalaasi. Ohjelman suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. myynti, tavaranhallinta, talous, HR, laki- ja riskienhallinta, IT, auditointi, hankinta ja logistiikka.

Assortment Manager Trainee -ohjelma on vuoden kestoinen, kansainvälinen ja haasteita tarjoava ohjelma, jonka aikana kehityt kaupallisen osastomme huippuosaajaksi ja tutustut valikoimapäällikön työhön.


Assistentti-, asiantuntija ja esimiestyöt:
Etsimme jatkuvasti uusia tähtipelaajia taustaorganisaatioomme assistentti-, asiantuntija ja esimiestehtäviin. Olet sitten myynnin, HR:n, kiinteistöjen tai talousasioiden määrätietoinen tulevaisuuden lupaus, löytyy meiltä monenlaisia mahdollisuuksia edetä urallasi kansainvälisen päivittäistavarakaupan ytimessä.


Kesä- ja osa-aikatyö opintojen ohessa
Myymälätyö on Lidlin toiminnan ydintä ja menestyksemme kulmakivi. Reilun palkan lisäksi saat monipuolista ja arvokasta työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä kaupan alan toimijasta, mikä puolestaan avaa ovia moniin erilaisiin urapolkuihin. Rekrytoimme myös kesätyöntekijöitä pääkonttorillemme. Kesätyörekrytointi on käynnissä 23.1.-14.2.


LÖYDÄ MAHDOLLISUUTESI!
Tartu tarjoamiimme haasteisiin ja kehity kanssamme alasi huippuammattilaiseksi! Lue lisää: tyopaikat.lidl.fiField of Operation

Päivittäistavarakauppa

Offices in Finland

Lidlillä on Suomessa yli 150 myymälää, Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevat jakelukeskukset sekä pääkonttori Vantaalla.

Turnover of the Company

Personnel

Henkilöstöä Suomessa yli 5 000.

Open Positions

http://tyopaikat.lidl.fi/cps/rde/SID-3EBCE1BC-CAD08726/career_lidl_fi/hs.xsl/jobsearch.htm

Degree Programme

Year of Study

Specialization

Other Relevant Information

Application

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys