<<     previous next     >>

LähiTapiola Pohjoinen

Contact Information

www.lahitapiola.fi

LähiTapiola Pohjoinen

www.lahitapiola.fi

LähiTapiola Pohjoinen

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama. Tavoitteenamme on olla johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan.

LähiTapiola Pohjoinen on kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Tarjoamme henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaillemme vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja pankkipalvelut. Olemme keskinäinen, asiakkaiden omistama alueyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa, että jokainen asiakkaamme on myös Pohjoisen alueyhtiön osakas – omistaja-asiakas. Yhtiöllämme on 135 000 omistaja-asiakasta. Maantieteellisesti LähiTapiola Pohjoisen alue kattaa puolet Keski-Pohjanmaan ja suurimman osan Pohjois-Pohjanmaan maakunnasta. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä alueyhtiöstä, ja kotipaikkamme on Oulu.

LähiTapiolan visiona on tarjota turvallisempaa ja terveempää elämää. Toiminta-ajatuksena on turvata asiakkaiden elämää ja menestystä. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.

Olemme alueellamme merkittävä työllistäjä ja taloudellinen toimija ja edistämme näin koko Pohjoisen alueen elinvoimaisuutta. LähiTapiola koetaan vakaaksi ja halutuksi työantajaksi. LähiTapiola-ryhmässä työskentelee yhteensä noin 3550 ja Pohjoisen alueyhtiössämme noin 200 asiantuntijaa erilaisissa tehtävissä. Otamme vuosittain meille työskentelemään harjoittelijoita, lopputyöntekijöitä sekä kesätyöntekijöitä. Tule mukaan innostavaan työyhteisöön rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta!

Field of Operation

Finanssiala

Offices in Finland

Turnover of the Company

Personnel

200

Open Positions

http://www.lahitapiola.fi/rekrytointi

Degree Programme

Year of Study

Specialization

TAL

Other Relevant Information

Jos olet kiinnostunut opintoihin liittyvästä harjoittelusta, opinnäytetyöstä tai kesätyöstä alueyhtiössämme, voit ottaa yhteyttä henkilöstöpäällikkö Johanna Laitilaan johanna.laitila@lahitapiola.fi

Application

Avoimen hakemuksen voi lähettää nettisivujen kautta http://careers.fi/tapiola/

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys