<<     previous next     >>

Oucons Oy / Comatec Group

Contact Information

Comatec Group
Oucons Oy
Elektroniikkatie 10 D, 2. kerros
90590 OULU

Mob. 0400 542 547

Sami Luhtaanmäki, Toimitusjohtaja
Puh. 0400 542 547

Oucons Oy / Comatec Group

www.oucons.fi

Oucons Oy:llä on Oulussa yli 30-vuoden perinteet kone- ja laitossuunnittelusta, jota vahvistaa 2014 ostettu vuonna 1986 perustettu Insinööritoimisto Kisto Oy Kankaanpäästä. Yhdessä Oucons ja Kisto muodostavat todellisen koneensuunnittelun asiantuntijan. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluja teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet; kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Ouconsin osaamiseen kuuluu myös staattisten teräs- ja ristikkorakenteiden suunnittelu ja tekninen laskenta.

Oucons kuuluu Comatec Groupiin, joka on suomalainen suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tuottava ja kehittävä insinööritoimisto. Comatec tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, projektien johtamista sekä ideointia ja konseptointia. Meillä on vahva kokemus niin työkoneista, erikoisajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Osaamisemme kattaa mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun, ja erikoistuneet asiantuntijamme ratkaisevat myös testaukseen, tekniseen laskentaan, tuoteturvallisuuteen ja elinkaaripalveluihin liittyviä haasteita.

PALVELUT:
- Esiselvitykset ja esisuunnittelut
- Tarjousasiakirjojen ja -erittelyiden luonti
- Layout- ja perustussuunnittelu
- Laite- ja järjestelmäsuunnittelu
- Työpiirustukset
- Lujuuslaskenta
- Kunnossapitosuunnittelu
- Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
- Asennusvalvonta
- Työmaa- ja projektinhallintapalvelut


****************************************

Oulu-based Oucons Oy has over 30 years’ experience in machine and plant design, and has reinforced this knowhow in 2014 with the acquisition of Insinööritoimisto Kisto Oy. Together Oucons and Kisto, which was established in 1986 and is based in Kankaanpää, form a genuine expert in machine design. Oucons provides mechanical design services for industry, with a focus on material handling: conveyors and feeders, silos and reclaimers, as well as various steel structures and mechanical design relating to industrial maintenance. The Oucons portfolio also includes the design and technical calculations for static steel and lattice structures.

Comatec Group is a leading company specialised in machine and equipment design offering ideation and concept services, project management, as well as design and expert services for industry needs.

SERVICES:
- Preliminary studies and initial design
- Offer documentation
- Lay-out and conveyor system design
- Manufacturing drawings
- Foundation and streght calculations
- Maintenance design services
- Electrical and automation design
- Installation supervision
- Site and project management services

Field of Operation

Insinööritoimisto

Offices in Finland

Turnover of the Company

Comatec Group 35 M€

Personnel

Comatec Group 500

Open Positions

Degree Programme

Year of Study

≥ 4 TAI 4, 5, n

Specialization

Toivomme hakijoiden suuntautuneen koneensuunnitteluun tai teknilliseen mekaniikkaan. Etsimme myös sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa, joka hallitsee mekaniikkasuunnittelun. Voit myös tiedustella DI-, insinööri- tai kandintöitä tilanteesi mukaan.

Other Relevant Information

Application

Avoimet työpaikat ja hakemusten toimitus: http://www.comatec.fi/avoimet-tyopaikat/

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys