<<     previous next     >>

Osuuskauppa Arina

Contact Information

Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

Osuuskauppa Arina

http://www.arina.fi

Osuuskauppa Arina on lähes 160.000 pohjoissuomalaisen kotitalouden omistama osuuskunta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille sekä huolehtia Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin kehittämisestä.

Arina tuottaa Pohjois-Suomessa monipuolisia market- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja. Arinan vuoden 2015 myynti oli 857,1 miljoonaa euroa. Myynnistä lähes 80 % oli bonusmyyntiä eli myyntiä omistajille. Uusiin palveluihin investoitiin viime vuonna lähes 60 miljoonaa euroa ja Arinan omistajat saivat omistajahyötyjä yhteensä 131,5 miljoonaa euroa, keskimäärin 840 euroa taloutta kohden. Osuuskauppa Arinan kasvusta ja menestymisestä syntyvät hyödyt kohdistetaan aina suoraan tai välillisesti pohjoissuomalaisten omistajien hyväksi.

Arinan palveluksessa on noin 2600 työntekijää. Meillä on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, luotettava palkanmaksu ja loistavat henkilöstöedut. Työympäristömme on nykyaikainen ja koko ajan kehittyvä. Löydä oma paikkasi hyvässä seurassa!

Field of Operation

Kauppa

Offices in Finland

Turnover of the Company

n. 704 miljoonaa euroa v. 2015

Personnel

2600

Open Positions

Oletpa sitten opiskelija etsimässä ensimmäistä työharjoittelu-, työssäoppimis- tai kesätyöpaikkaasi tai oman alasi rautainen ammattilainen, saattaa Arinassa olla juuri sinun osaamisellesi tarvetta.

Degree Programme

Year of Study

Specialization

Other Relevant Information

Käy Avoimet työpaikat –sivulla, tutustu ja hae sinua kiinnostavia tehtäviä tai jätä avoin hakemus. Kun lähetät hakemuksen, voit pian löytää itsesi S-ryhmän ammattilaisten kasvavasta joukosta.

Application

http://www.arina.fi

Teknillinen tiedekunta Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta    Teekkariyhdistys